only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority

Een spannende activiteit voor vrijgezellenfeestjes bedrijfsuitje of gewoon met vrienden.

Welkom bij een unieke workshop-ervaring die perfect is voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, of gewoon een gezellige tijd met vrienden. Ontdek wat deze creatieve en hilarische activiteit voor jou in petto heeft!

In onze workshopruimte creëren we een ontspannen sfeer met een pikant randje. Laat je creatieve fantasie de vrije loop terwijl je aan de slag gaat met een gipsen 'jongeheer' van maar liefst 23,5 cm. Met verf, glitters, strikjes, veren en meer kun je jouw kunstwerk uniek maken. Wiebeloogjes, oortjes - laat je creativiteit de vrije loop. En aan het einde van de avond neem je natuurlijk jouw eigen prachtig versierde kunstwerk mee naar huis.

Hoe werkt het?

Wij zorgen voor al het materiaal en leggen alles klaar voor een leuke avond. We beginnen met het verven van de 'jongeheer' in de gewenste kleur, waarbij laagjes het beste werken. Terwijl de verf droogt, kun je rondneuzen in onze winkel en genieten van een drankje bij onze bar. Zodra de 'jongeheren' droog zijn, begint het pimpen. Aan het einde bepalen jullie samen wie de mooiste creatie heeft gemaakt, met een passend prijsje als beloning. Maak een groepsfoto in onze showroom met jullie kunstwerken. De activiteit duurt ongeveer 2 uur met een uitloop van 30 minuten.

Kosten:

  • Tot 15 personen: € 27,95 per persoon
  • Vanaf 15 personen: op aanvraag De prijzen zijn inclusief materiaalkosten, een prijsje voor de winnaar, 1 drankje en iets lekkers.

Locatie:

Onze eigen locatie is gevestigd aan Koumenweg 3 in Hoensbroek in Limburg.

Aanvullende Activiteiten: (tegen meerprijs)

  • Kennisquiz over het mannelijke geslachtsdeel met prijsje
  • Verschillende sekstoys testen plus uitleg
  • Goodie bag met spannende inhoud voor elke deelnemer
  • Hapjes en drankjes
  • Pikante bingo

 

Deze unieke workshop is te boeken via: [email protected] of telefonsich via: 0031 (0)45 851 7150

Ontdek wat voor hilarisch avontuur op jullie wacht!

only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority