only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority

How to build a BDSM room

 
Het Your Lifestyle team uit Hoenbroek is ervaren en weet alles over het omtoveren van gewone kamers tot waanzinnige erotische ruimtes. Of je nu gaat voor iets kleins, gezelligs en intiems, of groots en extreem, bij ons kan alles! Wij laten graag jouw passie voor BDSM tot leven komen met hun geweldige BDSM-meubels. Met ons enorme assortiment aan attributen kan echt iedereen zijn eigen BDSM-hemel creëren.

Wij zijn experts in het inrichten van professionele BDSM-ruimtes, dungeons en zelfs parenclubs. Het meubilair ziet er niet alleen modern en professioneel uit, maar is ook stevig, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Wij gaan in ieder geval voor top service en betrouwbaarheid, ook als het gaat om zakelijke samenwerkingen.

Het modulaire systeem, met innovatieve functies maakt dat onze BDSM-meubels super makkelijk aan gepast kunnen worden. Dus, of je nu snel wilt switchen tussen verschillende BDSM-meubels of je speelruimte in een handomdraai wilt inrichten met een vaste slavenstoel, een behandelbank of een gynaecologische stoel, het kan allemaal. 

Naast dat de BDSM-bedden een strak en modern design hebben, zijn deze transformeerbaar tot normale hemelbedden, zonder dat iemand doorheeft wat eronder ligt. En de accessoires zoals een neukmachine verdwijnen gewoon in een lade onder het bed. Hoe handig is dat?

Van high-end modellen strafbok tot het welbekende Andreas Kruis, wij bepalen samen met jouw wat past en kan in jouw ruimte en budget.

Ben je nieuwsgierig bent geworden? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoensbroek aan Koumenweg 3. Daar kun je al die BDSM-meubels van dichtbij zien en uitproberen. Het team staat te popelen om je te verwelkomen en je alles te laten zien. Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen!

only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority