only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority

Workshops @ Your Lifestyle

workshops kosten 85 euro per tweetal

Klik HIER om je in te schrijven voor onze workshops

Foil Bondage veranderd naar Needle Play 

09-12-2023 om   18.00 uur

Welkom in de intrigerende wereld van needleplay!
Onze workshop verkent de kunst en sensatie van needleplay, waar deelnemers kunnen duiken in een unieke en consensuele vorm van lichaamsmodificatie.

Ontdek het samenspel tussen artistieke expressie en BDSM, terwijl we de grenzen van plezier en pijn verkennen in een veilige en respectvolle omgeving. Doe met ons mee op een reis van ontdekking en zelfexploratie terwijl we samen de geheimen van needleplay ontrafelen.

 

impact play

10-02-2024 om  18.00 uur

Ontdek de sensuele kunst van impactplay tijdens onze workshop, waar veiligheid, slagmaterialen en communicatie centraal staan. Onder begeleiding van ervaren facilitators duiken we diep in de wereld van BDSM, waar we beginnen met een grondige bespreking van veiligheidspraktijken, het belang van toestemming en het herkennen van grenzen. Leer de nuances van diverse slagmaterialen kennen, van zwepen tot floggers, en ontdek de kunst van verantwoordelijk gebruik voor maximaal plezier en minimaal risico.

Maar deze workshop gaat verder dan alleen techniek. We richten ons ook op communicatievaardigheden, zowel voor als tijdens het spel. Oefen het helder en respectvol overbrengen van verlangens, grenzen en zorgen met je partner. Verbeter je verbale en non-verbale communicatie om een veilige en consensuele omgeving te waarborgen.

Verlaat deze workshop met een dieper begrip van impactplay, versterkte vaardigheden en het zelfvertrouwen om deze opwindende activiteiten op een veilige en consensuele manier te verkennen. Laat ons samen de grenzen van plezier en veiligheid verkennen in een inclusieve en ondersteunende omgeving.

 

Inschrijven en meer informatie opvragen kan in de winkel tijdens openingstijden, of via de link hier in de beschrijving.

mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u die stellen via [email protected]

only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority