only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority

Workshops @ Your Lifestyle

Zaterdag 30 oktober | 18:00 tot 22:00 uur
Workshop BDSM Algemeen

In deze spannende workshop gaan we in theorie en praktijk dieper in op verschillende elementen van de BDSM. Onderwerpen zoals o.a. het opbouwen van BDSM-spel, het hoe te gebruiken van welke materialen, de toepassing van deze materialen en aftercare komen ter sprake. Tevens kunt u deze dag bij ons terecht met al uw vragen over BDSM.

Daarnaast krijgt u als deelnemer deze dag 10% korting op het gehele assortiment van Erotic-Discount | Your Lifestyle m.u.v. meubelen en machines.

Onze Workshop BDSM vindt plaats op Zaterdag 30 oktober 2021 18:00 tot 22:00 uur.

LET OP! Je kunt alleen meedoen aan deze workshop als koppel! U kan het beste kiezen voor comfortabele kleding zonder harde materialen zoals bh-beugels etc. Tijdens de workshop zal onze lesgever eerst op uw onderdanige partner demonsteren HOE een handeling toe te passen alvorens u zelf met elkaar aan de slag gaat, dit om verkeerd gebruik van materialen en schade tegen te gaan. Uw inschrijving is pas rond op het moment dat uw betaling bij ons is verwerkt. U krijgt van ons per mail een bevestiging van uw aanmelding. Annuleren kan tot twee weken voor aanvang van de workshop, wij storten het geld dan naar u terug. Een annulering na deze periode van twee weken kunnen wij helaas niet compenseren. Meedoen is op eigen risico. Your Lifestyle b.v. is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan personen of goederen.

Inschrijven kan aan de balie in onze showroom of U kunt HIER HET INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN en ingevuld opsturen naar [email protected]

-----------------------------------------------------------


Zondag 14 november | 12:00 tot 16:00 uur
Workshop Bondage voor beginners

Bondage is niet weg te denken uit de wereld van BDSM! Grote belangstelling is er voor deze erotische touwknoopkunst, en dat is niet voor niets. Voor de mensen die net beginnen met bondage - of nog niet de stap hebben gemaakt ermee te starten, organiseert Your Lifestyle een Workshop Bondage voor Beginners!

Tijdens deze workshop leer je meer over de geschiedenis van bondage en wat het vandaag de dag inhoud. Daarnaast leer je de basis voor het veilig aanleggen van harnas en hoe je je partner veilig kunt fixeren aan bijvoorbeeld een meubel. Daarnaast krijgt u als deelnemer deze dag 10% korting op het gehele assortiment van Erotic-Discount | Your Lifestyle m.u.v. meubelen en machines.

Onder professionele begeleiding ga jij samen met je partner aan de slag tijdens onze Workshop Bondage voor Beginners op zondag 14 november 2021 van 12:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Je kunt alleen meedoen aan deze workshop als koppel! U kan het beste kiezen voor comfortabele kleding zonder harde materialen zoals bh-beugels etc. Voor deelnemers van onze workshop bieden wij tijdens de workshop bondagetouw aan voor gereduceerd tarief. Uw inschrijving is pas rond op het moment dat uw betaling bij ons is verwerkt. U krijgt van ons per mail een bevestiging van uw aanmelding. Annuleren kan tot twee weken voor aanvang van de workshop, wij storten het geld dan naar u terug. Een annulering na deze periode van twee weken kunnen wij helaas niet compenseren. Meedoen is op eigen risico. Your Lifestyle b.v. is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan personen of goederen.

Inschrijven kan aan de balie in onze showroom of U kunt HIER HET INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN en ingevuld opsturen naar [email protected]

 

only top quality products
custom made possible
the largest supplier of bdsm furniture
service and quality are our priority